iTrack цедки за гориво

GPS против кражба

Устройството за GPS проследяване iTrack AT е специално разработено да увеличи максимално шансовете за откриване на автомобила в случай на кражба. Устройството против кражба е водоустойчиво и разполага с автономно захранване от вградена батерия с живот минимум 2 години. Това означава, че устройството не изисква свързване и може да бъде скрито в изключително трудни за откриване места в автомобила (в двигателен отсег, багажник, седалки и др.) без да изизсква каквато и да е поддръжка в продължение на минимум 2 години. В цената са включени всички такси за поддръжка и таксите за GSM/GPRS комуникация за 12 месеца от датата на закупуване.

GPS против кражба

Не просто стандартно GPS устройство за проследяване

Софтуерът на устройството също е съобразен с последните познати методики за локализиране на GPS устройства в откраднати автомобили. Често крадците на автомобили разполагат със специализирани детектори за радиоизлъчватели, с които откриват обикновените GPS устройства. GPS против кражба iTrack AT е програмирано да „заспива“, т.е. да е в пасивен режим с напълно изключена комуникация с GPS и GSM мрежите за избран от вас интервал (6, 12, 24, 48 или 72 часа). След преминаване на интервала, устройството активира комуникацията за по-малко от 30 секунди, изпраща местоположение до нашите сървъри и отново се връща в пасивен режим, което го прави невъзможно за откриване с използваните от крадците детектори.

Предимствата на iTrack AT – GPS против кражба пред предлаганите на пазара GPS устройства за проследяване:

  • Самостоятелно захранване – лесен и много гъвкав откъм позиция монтаж
  • Пасивен режим на работа – труден за откриване от престъпниците
  • Минимум 2 години живот на батериите, лесна подмяна в последствие
  • Вградена и предплатена SIM карта – никакви допълнителни такси
  • Уеб базиран интерфейс за следене и безплатно мобилно приложение

Цена: 299лв (включва GPRS трафик)

* Посочената цена включва всички такси за 12 месеца от датата на закупуване – устройство, SIM карта и GPRS данни. Цената не включва ДДС. Без скрити такси.

Повече информация за кражбите на автомобили

bTV репортерите – Разказ от първо лице във филма на Мариета Николаева за автомафията отвътре
bTV новините – Ръст при кражбите на коли, автоапашите са бързи, нагли и сръчни