Възможно ли е да възвърнете първоначалното си вложение за GPS устройства за период от 6 седмици след поставянето им?

Напълно, Вие връщате вложението си за период между 4 и 8 седмици след поставянето на GPS устройството в зависимост от вида на превозното средство, на което е монтирано. Дори при липса на злоупотреби от страна на водачите, Вие успявате да спестите сумата на първоначалната инвестиция чрез интелигентната система EcoDrive.

Навсякъде ли мога да проследявам автомобилите си?

Да, навсякъде където има GPRS и GPS обхват, като се има предвид, че GPS е практически достъпен от всяка открита точка на земното кълбо.

Нужно ли е да инсталирам софтуер на компютъра, от който следя автомобилите си?

Не, не е нужно да инсталирате софтуер и да носите със себе си каквито и да било носители. Достатъчно е компютъра, от който искате да следите автомобилите си да е свързан с Интернет, и да разполага с браузър чрез който да влезете в http://itrack.bg със своето потребителско име и парола.

Какви карти използва системата на iTrack?

iTrack поддържа всички карти, които някога ще са Ви необходими – Google Maps(пътна, сателитна и смесена), Mapbox(пътна, сателитна и смесена) и Open Street Maps(пътна). Смяната между различните карти става с бързо кликване на бутона в горния десен ъгъл на картата.

Защитени ли са данните за моите автомобили?

Да! Вашите данни се съхраняват в криптиран вид на така наречените „cloud сървъри“ с високо ниво на сигурност в специално пригодени за това колокейшън центрове, които са под постоянен видеоконтрол. Резервно копие на всичките ни данни се прави всеки ден на отдалечен сървър, което дава гаранция, че никакви данни не могат да бъдат загубени в следствие на аварии. Достатъчно е да не предоставяте паролата си на никой и така данните за автомобилите Ви ще останат защитени. Не на последно място, SSL връзката със страницата за клиенти гарантира, че комуникацията между Вашия компютър и нашите сървъри не може да бъде „подслушвана“ или подправена.

Могат ли автомобилите ми да се следят от нетбук, таблет или телефон?

Да, разбира се. Можете да изтеглите апликацията на iTrack за мобилни телефони и таблети с iOS от този линк, както и за многобройните модели с Android от този линк.

Ще се вижда ли устройството след инсталация и изисква ли поддръжка?

Не е задължитено устройството да се монтира на видимо място. Ние предлагаме и монтаж на място по преценка на нашия сервизен персонал така, че то да остане скрито. Устройтвото не изисква никакво внимание от персонала ви, както и каквато и да било поддръжка.

Може ли някой да манипулира данните от устройствата?

Не, данните изпращани от нашите устройства не могат да бъдат манипулирани с цел да се измени местонахождение, маршрут, изгорено гориво или скоростта с която са се движат автомобилите.

Имате други въпроси?  

 

"Екипът на iTrack оказа пълно съдействие при изграждането на индивидуална интеграция към нашия вътрешнофирмен софтуер. С течение на времето се уверихме в стабилната работа на устройствата, платформата, както и в нейната ефективност."

− Даниел Дончев / Овергаз Инк АД

"Внедряването на iTrack за нашия флот от тежкотоварни камиони допринася активно за намаляването на разходите за гориво и предотвратяването на кражби. Наблюдаваме, че услугата става все по-богата на опции, което е показателно за иновативния подход на екипа."

− Армен Акопян / Севан ООД

"iTrack оправда напълно очакванията ни по отношение на ценови критерии, стабилност на устройствата и неприкосновена достъпност до системата. Оказаха ни съдействие за интеграция с нашия софтуер."

− Светлин Милев / Нетуоркс-България ЕООД

"Използвайки системата нa iTrack ние понижихме разходите си по транспорта чрез оптимизиране и комбиниране на маршрутите на нашите автомобили с над 20%"

− Т. Тодоров / Стилпласт 2000 ООД