Икона на гаечен ключ

Бърза инсталация на удобно за Вас място

Ние монтираме високо надеждни GPS устройства, които не се нуждаят от поддръжка.
Процесът по инсталацията може да се осъществи от един от нашите специализирани екипи и може да бъде направен на място при Вас или в оторизиран от нас сервизен център в удобно за Вас време. Процедурата отнема по-малко от час работа, като часът и датата можете да уговорите предварително с едно телефонно обаждане. Инсталацията не предвижда промени по превозното средство, т.е. не нарушава гаранцията на Вашите автомобили и устройството може да се демонтира без никакви следи. Монтажът остава напълно скрит и незабележим.

Обичайни въпроси относно инсталацията:

Нарушавам ли гаранцията на автомобила или машината си при поставянето на GPS устройство?

Не, тъй като работим с клиенти, които закупуват чисто нови, гаранционни автомобили, сме запознати с гаранционните условия и Ви уверяваме, че поставянето на GPS устройство за проследяване от iTrack не нарушава гаранцията на автомобилите и машините Ви. При свръзване на проследяващото устройство към компютъра на автомобила(CAN bus), използваме патентована безжична комуникация с цел стриктно спазване на гаранционните условия.

Ще се вижда ли устройството след инсталация и изисква ли поддръжка?

 Не, GPS устройството остава скрито и не изисква никакво внимание от персонала ви.

Може ли някой да манипулира данните от устройствата?

 Не, данните изпращани от нашите устройства не могат да бъдат манипулирани с цел да се измени местонахождение, количество изгорено гориво, обороти, маршрут или скоростта с която са се движат автомобилите.