Garmin дестинации

Комуникация с водачите чрез Garmin

Проследяващите устройства на iTrack могат да бъдат свързани към навигационни устройства Garmin, позволявайки Ви да комуникирате с вашите водачи напълно безплатно и съответно да спестите от телефонни разговори в роуминг. Можете също да изпращате на вашите водачи дестинации, както чрез посочване на картата, така и като въведете точен адрес, напълно безплатно. Интегрирането на iTrack с Garmin подобрява ефективността на логистиката и премахва възможността за грешки при комуникацията между Вас и водачите Ви.

Историята на изпратени и получени съобщения и дестинации се запазва и е достъпна винаги в нашата уеб базирана система, за разлика от казаното по телефона. Виждате точно от къде Вашите водачи са изпратили всяко съобщение, както и дали са видели изпратените от Вас съобщения.

Снимка от Garmin интеграция на iTrack

Основни ползи от Garmin интеграцията

  • Без повече телефонни разговори в роуминг
  • Не трябва да диктувате адреси на шофьорите по телефона. Просто им ги изпратете от iTrack
  • История на всяко съобщение и дестинация от и до водачите
  • Лесно и бързо изпращане на водачите към адрес
  • Без излишно лутане в търсене на адреси
  • Без ръчно въвеждане на адресите в Garmin – безопасност за водачите

Съвместими модели на Garmin устройства

Работим със следните модели и серии на Garmin навигации: Nuvi 12xx, Nuvi 13xx, Nuvi 14xx, Nuvi 2xx5, Nuvi 22xx, Nuvi 23xx, Nuvi 24×0, Dezl 760LMT, Dezl 560 /буквата x може да бъде заменена от всяка буква или цифра/

iTrack е дистрибутор на официалния вносител на Garmin за България и предлага атрактивни цени на своите клиенти при закупуване на устройства Garmin.