iTrack цедки за гориво

Цедки за резервоари

Посредством специално изработени за нас цедки за резервоари на вашите камиони и машини постигате максимална защита срещу директно източване на гориво от резервоарите на вашите машини при независещи от водача обстоятелства – злонамерени източвания на гориво от трети лица по време на престой.

Използвайки цедка за гориво в допълнение на GPS оборудването, Вие сте сигурни, че при остановена липса на гориво от системата на iTrack, източването не е станало без знанието на вашите служители, т.е. не е злонамерено източване от трето лице през гърловината на резервоара при престой на паркинг или база. Така единственият вариант за кражба на гориво остават пътищата на горивото между резервоара и двигателя, които не са леснодостъпни за външни лица. Внедрявайки цедки за гориво като допълнителен метод за защита, можете да сте сигурни, че източванията заловени от системата на iTrack не могат да бъдат извършени без знанието на водача на превозното средство или машината.

За разлика от повечето подобни решения на пазара, които са изработени от неподходящи материали като ламарина, например, цедките за гориво на iTrack са с масивна изработка на CNC фреза, което гарантира абсолютна прецизност на изработката и дългогодишна издръжливост. С отвърденото качество на предлаганите от нас цедки за гориво, ние гарантираме на клиентите ни, че получават най-качественият продукт, който се предлага на пазара. Монтажът е бърз и лесен, без заваряване, като варианта за незабелязано премахване и повторно поставяне на цедката е напълно невъзможен посредством специална технология с еднократни секретни винтове. Фабричната капачка за гориво продължава да се използва без особености.

Цедките за резервоари са подходящи за всички марки и модели тежкотоварни автомобили, селскостопанска и строителна техника независимо от диаметъра на гърловината.

Цена: 79лв

Поръчайте цедки за резервоари